Gugl ukida skoro 10 aplikacija

Bez autora
Sep 11 2011

"Gugl" je na svom zvaničnom blogu objavio da će ukinuti oko 10 aplikacija kako bi još pojednostavio paletu usluga, uz obogaćenje glavnih proizvoda. "Gugl" će na primer 14. septembra prekinuti razvoj lokalnog pretraživača "Gugl desktop serč" i ukinuti pretraživač koji funkcioniše po principu pitanja-odgovori "Ardvark", Veb navigator za pružanje uvida u aktuelne informacije "Fast flip", kao i ostale aplikacije."Majkrosoft" je, istovremeno, odbacio optužbe pred američkim sudom vezane za nedozvoljeno prikupljanje podataka preko operativnog sistema "Vindouz fon 7".

Gugl ukida skoro 10 aplikacija"Gugl" je na svom zvaničnom blogu objavio da će ukinuti oko 10 aplikacija kako bi još pojednostavio paletu usluga, uz obogaćenje glavnih proizvoda, preneli su francuski elektronski mediji.

"Gugl" će na primer 14. septembra prekinuti razvoj lokalnog pretraživača "Gugl desktop serč" i ukinuti pretraživač koji funkcioniše po principu pitanja-odgovori "Ardvark", Veb navigator za pružanje uvida u aktuelne informacije "Fast flip", kao i ostale aplikacije.

"Majkrosoft" je, istovremeno, odbacio optužbe pred američkim sudom vezane za nedozvoljeno prikupljanje podataka preko operativnog sistema "Vindouz fon 7".

U "Majkrosoftu" su istakli da fotografska aplikacija u okviru "Vindouz fona 7" ne prikuplja informacije vezane za geolokalizaciju bez saglasnosti korisnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik